برترین ویدئوها

دستور پخت کل کبابی گیلانی

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (بدون رای)
Loading...

دستور پخت کل کبابی گیلانی در برنامه بهونه

مواد لازم:

بادمجان ————— ۴ عدد

گردو ————— ۵۰ گرم

نعنا ————— ۱۵ شاخه

خالواش ————— ۲ ق غ

گلپر————— ۱ ق م

رب انار—————۱ استکان

پودر سیر—————۱ ق ف

طرز تهیه:

ابتدا نعنا را خرد می کنیم و سپس سبزی خالواش را هم با آن مخلوط می کنیم .

حالا بادمجان ها را کبابی کرده و پوست می کنیم و سپس کاملا آنها را می کوبیم .

حالا مخلوط سبزی را هم به بادمجان اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم کمی بعد رب انار ، پودر سیر ، گلپر و گردو را هم اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم .

حالا مواد را به مدت ۲ ساعت درون یخچال می گذاریم و بعد سرو می کنیم.

برچسب ها:

نظرات